Скачать фильмы, сериалы, клипы (торренты)
Шаблоны для сайтов в системе uCoz
Головна » 2012 » Липень » 15 » Майкл Пачтер: консоль Xbox 720 замінить Smart TV
12:00
Майкл Пачтер: консоль Xbox 720 замінить Smart TV

Домашня консоль Xbox 720, на думку аналітика Майкла Пачтера (Michael Pachter), позбавить користувача від необхідності використання цифрового телебачення і «розумних» функцій Smart TV. Про це він розповів в рамках заходу Develop Conference, що проводився на початку цього тижня.



«Я думаю, що Microsoft може так вчинити, на відміну від Sony, яка має комплексну стратегію розвитку своєї електронної продукції на ринку. Консоль поєднає в собі відразу кілька пристроїв. Xbox 720 буде володіти телевізійними функціями настільки ж, наскільки і ігровими. Вам не потрібен буде Smart TV, якщо у вас є Xbox 720. Консоль поєднає в собі і телевізор і Інтернет», - вважає аналітик.

На його думку, наступна версія Xbox буде працювати на одній з версій операційної системи Windows, а користувачі зможуть відкривати телевізійні канали в різних вікнах. «Я практично повністю впевнений, що в США Microsoft буде співпрацювати з провайдерами кабельного телебачення, а тому можу припустити, що консоль буде коштувати стільки ж, скільки і смартфон. Я думаю, ви заплатите всього $99 за Xbox 720 з підпискою на кабельне TV», - додав Пачтер.


Джерело u-news.org.ua

Переглядів: 621 | Додав: 911 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kallu   (17.08.2012 03:12) [Матеріал]
Didn't know the forum rules allowed such brlilinat posts.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]