Скачать фильмы, сериалы, клипы (торренты)
Шаблоны для сайтов в системе uCoz
Головна » 2012 » Липень » 15

Домашня консоль Xbox 720, на думку аналітика Майкла Пачтера (Michael Pachter), позбавить користувача від необхідності використання цифрового телебачення і «розумних» функцій Smart TV. Про це він розповів в рамках заходу Develop Conference, що проводився на початку цього тижня.



«Я думаю, що Microsoft може так вчинити, на відміну від Sony, яка має комплексну стратегію розвитку своєї електронної продукції на ринку. Консоль поєднає в собі відразу кілька пристроїв. Xbox 720 буде володіти телевізійними функціями настільки ж, наскільки і ігровими. Вам не потрібен буде Smart TV, якщо у вас є Xbox 720. Консоль поєднає в собі і телевізор і Інтернет», - вважає аналітик.

На його думку, наступна версія Xbox буде працювати на одній з версій операційної системи Windows, а користувачі зможуть відкривати телевізійні канали в різних вікнах. «Я практично повністю впевнений, що в США ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (1)



Згідно з даними, переданим компанією Capcom в BBFC для оцінки вікового рейтингу, Resident Evil 6 міститиме 4 години 15 хвилин сюжетних сцен. Це 255 хвилин контенту, під час перегляду якого від гравця не потрібна взаємодії з грою. Якщо порівняти тривалість зі звичайним фільмом, то виходить майже три повноцінних кінокартини.


Для порівняння нагадаємо, що в Resident Evil 4 було 127 хвилин катсцени, а в Resident Evil 5 вони скоротилася до 65 хвилин.







Джерело vgame.in.ua

Переглядів: 631 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)

Тим, хто встиг награтись радіокеруванними голікоптерамитами, відмінним подарунком стане дистанційно керований літак з вбудованою шпигунської відеокамерою.

Компанія Red5 представила Spy Hawk Plane з 5-мегапіксельною камерою на носі. Відео з камери прямо транслюється на 3,5-дюймовий дисплей пульта ДУ, радіус дії якого становить 180 метрів. В якості накопичувача використовується SD-карта пам'яті на 1 Гб.

Spy Hawk має систему стабілізації польоту і автопілот, який допомагає утримувати літак на заданій висоті. Одного заряду 7,4-вольтової полімерної літій-іонної батареї вистачає на 30 хвилин польоту без підзаправки. Корпус апарату, що літає покритий спіненим матеріалом, який захищає іграшку від різних ударів.

Рекомендована роздрібна вартість Spy Hawk становить 245,95 фунтів стерлінгів (близько 380 доларів).

Джерело: u-news.org.ua

Переглядів: 683 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)


Морські битви в проекті Assassin `s Creed 3 привернули чимало уваги до гри на виставці Е3 2012. За словами креативного директора Алекса Хатчінсона (Alex Hutchinson), цей елемент буде мати невеликий масштаб, але значну роль у розвитку серії.

«Ми хотіли рости як вшир, так і вглиб».

«Тому, в той час як морський досвід навіть близько не підходить за масштабами до основної частини гри, він вкрай важливий і дуже добре доповнює ігрову всесвіт».

Але як би морські битви ні доповнювали світ Assassin `s Creed, розробники все ще не готові реалізувати їх в мультіплеере. Тому керувати кораблем гравці поки зможуть тільки в рамках однокористувацького режиму.


Джерело gameworld.lviv.ua

Переглядів: 649 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)

Xilence, всесвітньо відомий виробник систем охолодження і блоків живлення для ПК, представляє три нових моделі підставок для охолодження портативного комп'ютера - Z12, Z15 і S100.

Рік від року продуктивність мобільних ПК зростає, але і нагрівається потужний ноутбук досить сильно. Компанія Xilence пропонує чудовий вихід з положення: підставки, які захищають високопродуктивні ноутбуки від перегріву і роблять роботу з ними більш комфортною.

Модель Z12 призначена для використання з ноутбуками, що мають діагональ не більше 12’, модель Z15 ідеально відповідає екран 15.6’. Кожен з кулерів оснащений двома 60-міліметровими вентиляторами, що видають мінімальний шум при великому потоці повітря, що проходить через них. Обидві підставки мають строгий ультратонкий корпус, що робить їх дуже зручним у користуванні, особливо в дорозі.

Модель S100 шириною 32 сантиметри має три 60-міліметрових вент ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)

Devolver Digital і Croteam анонсували нове доповнення для шутера Serious Sam 3: BFE, що отримало назву Jewel of the Nile. Його реліз заплановано на жовтень цього року. До складу DLC увійдуть три місії, що доповнюють сюжетну історії одиночної кампанії Serious Sam 3: BFE. Нові рівні закинуть головного героя гри на острів Філе, де йому належить відшукати древній могутній артефакт, який допоможе в боях проти інопланетних загарбників. Крім цього, доповнення розширить арсенал Сема, поповнивши його секретною зброєю – снайперською гвинтівкою і бластером.


Джерело gameworld.lviv.ua

Переглядів: 684 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (1)

Пошта Mail.Ru почала надавати підписку на FBL. Компаніям і інтернет-проектам, які відправляють великі обсяги листів своїм користувачам, технологія FBL дозволяє отримувати зворотний зв'язок про лояльність аудиторії, повідомляючи про те, хто з передплатників відправив листа до спаму.



FBL feedback (loop) - це стандарт автоматичних повідомлень, відправлених провайдером електронної пошти відправнику розсилки про скарги, що надійшли на його лист. Стандарт FBL підтримують великі закордонні постачальники послуг електронної пошти, такі як Yahoo! і Hotmail, в Росії першої стандарт підтримала Пошта Mail.Ru.

Після того як користувач натискає кнопку «Спам» в веб-інтерфейсі поштової скриньки, Mail.Ru створює звіт про ці дії. У звіті міститься службова інформація, необхідна для того, щоб видалити адресу користувача з бази, і оригінал листа, на яку він скаржиться. FBL-звіти подают ... Читати далі »

Переглядів: 837 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)


Компанія «Бука» повідомила про те, що виступить російським видавцем мультіплєєрного шутера від першої особи Counter-Strike: Global Offensive від Valve. У нашій країні гра вийде російською мовою орієнтовно 21 серпня 2012 року. Нагадаємо, що на даний момент йде закритий бета-тест проекту, ключ для участі в якому можна спробувати отримати, перейшовши за цим посиланням. Для його отримання потрібно наявність встановленого клієнта Steam і трохи удачі – ключі видаються порційно.




Джерело vgame.in.ua

Переглядів: 633 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)

Після недавнього початку прийому попередніх заявок смартфон Sony Xperia Go надходить у продаж у Великобританію.

Стільниковий оператор O2 готовий віддати новинку безкоштовно при укладення контракту на обслуговування з абонентською платою 18,5 фунтів стерлінгів на місяць. Також можна придбати смартфон за 229.99 фунтів через Pay As You Go.

Нагадаю, що Sony Xperia Go сертифікований IP67, а це означає, що він має корпус із захистом від піску і води. В оснащення входить операційна система Android 2.3 Gingerbread, 3.5-дюймовий екран з дозволом 320 x 480 пікселів, Wi-Fi, HSDPA, GPS, 1 ГГц двоядерний процесор ST-Ericsson, 512 мегабайт оперативної пам'яті, 5-мегапіксельна камера, слот MicroSD і акумулятор ємністю 1,305 маг.

Джерело: u-news.org.ua

Переглядів: 622 | Добавив: 911 | Дата: 15.07.2012 | Коментарі (0)