Скачать фильмы, сериалы, клипы (торренты)
Шаблоны для сайтов в системе uCoz
Головна » 2012 » Жовтень » 23 » Розробники гри Metro: Last Light відмовилися від мультиплеєра
21:42
Розробники гри Metro: Last Light відмовилися від мультиплеєра

Спочатку творці заявляли багатокористувацьку компоненту разом з анонсом гри в 2011 року, і команда відзначила, що «можливо це було помилкою». Як би там не було, невелика команда все ж займалася розробкою мультиплеера до гри, але незабаром перенаправила свої зусилля на створення одиночної кампанії.

«Працюючи над Metro: Last light, невелика команда працювала над декількома прототипами мультиплеера. Після виставки E3 ми вирішили повернути команду в основну групу і 100% сконцентрувати наші зусилля на створенні одиночній кампанії. У результаті в Metro: Last Light не буде багатокористувацької компоненти на момент релізу », - йдеться на офіційному блозі.

За даними Gameworld.lviv.ua, розробники прийняли таке рішення на підставі відгуків фанатів.

«Ваші відгуки на демо версію, представлену на Е3, абсолютно чітко дали нам зрозуміти, що основний інтерес викликає одиночна кампанія, незважаючи на інтерес до мультиплееру Metro. Нам здається, що це вірне рішення ».

Як би там не було, розробники не відмовляються повністю від ідеї створити мультиплеер в грі.

«В даний час ми на всі 100% сконцентровані на створенні одиночної кампанії і не думаємо ні про що інше. Нам не подобається викидати свою роботу на вітер - це проект, яким ми, можливо, займемося після релізу Metro: Last Light ».

«Ми теж геймери, і нам дуже хотілося реалізувати в світі Metro багатокористувацької оточення. Це рішення прийняли ми в 4A спочатку, і THQ підтримувала нас на кожному кроці, включаючи рішення притримати розробку мультиплеера. Можливо, було помилкою анонсувати його спочатку, але ми - команда ентузіастів і відкрито дивимося на те, що робимо. На щастя, ми ніколи не вкладали дуже багато для створення мультиплеєра. Ми ніколи не виходили за рамки прототипів. Таким чином, одиночна кампанія тільки виграє від цього », - запевнили розробники.

Як з'ясував Gamebomb.ru, рішення відмовитися від мультиплеера не вплине на дату релізу гри. Metro: Last Light все ще готують до виходу на початку 2013 року.

Джерело: http://gameworld.lviv.ua/news/rozrobniki_gri_metro_last_light_vidmovilisja_vid_multipleera/2012-10-14-632

Переглядів: 543 | Додав: 911 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]